Fyrabarnsmamma och fotograf = goda förutsättningar för bra bilder.
Barn är barn. Med massor av energi, egenheter och finurliga dagar med finurliga känslor. Jag fångar dem... barnen och känslorna. Arbetar sedan med bilderna  på mitt sätt och ger dem den rätta känslan för att Ni sedan ska känna att - Ja, precis så är mitt barn. Tack för att du såg henne/honom. Då är jag nöjd. Ibland har det hänt att jag har plåtat tonårskillar och deras mamma blev alldeles varm i hjärtat, då det var så länge sedan hon som jobbig och pinsam tonårsmamma (enligt killarna) fick möjlighet att möte deras ansikte och ögon på det sättet som jag med min kamera. Då är jag nöjd. Alla tider är specialla tider. Så är det ju bara. Våra barn är mellan 5 månader och snart 9 år gamla. Jag tröttnar inte på att förundras över dem, utforska deras olikheter och egenheter och ibland kunna stanna tiden. Ni föräldrar känner igen er, eller hur?

Boka tid med mig! Jag kommer hem till er, till er favoritplats utomhus, eller så kommer ni till min studio (fr om 1 maj 2015). Vi har ca 1 timme ihop och sen är de fångade...och tiden får stå still en stund. Visa era bilder för nära och kära, sätt upp dem på väggen eller bläddra i ett vackert album, fullt av vackra, nyfikna, busiga bilder på Era barn. Ni kommer inte att ångra er!

Jag bor på Österlen. Detta är mitt kontor. Bor ni också här? Eller ska ni kanske komma hit på semester? Passa då på att boka in er familjefotografering med mig i tid.
 

...möta er. Se er. Lära känna er för att fånga er...