I do

Bröllopsfotograf på Österlen, Haväng

...love my work.
Sitter en stund på lördagskvällen, ute på altanen i september, och går igenom bilderna från dagens bröllopsfotografering. Säsongen sista faktiskt. Vilken avslutning. Österlen delade med sig av sin magiskhet och bilden togs på Haväng.
Bröllopsfotograferingarna denna säsong har varit alldeles amazing. Vilka kärlekshistorier och vilka männikor. Vilka platser och vilka stunder. Jag har lärt mig så mycket. Fått så mycket och gett så mycket.
Sommaren har varit tuff på en del sätt då jag gjorde ett misstag som skulle lära mig att inse att jag är människa och inte en maskin. Det gjorde att jag känner mig mer ödmjuk inför att vi alla  ibland gör fel. Det är så det är bara. Erfarenheten fick mig att inse att jag är sårbar som egenföretagere men också stark om jag vågar gå igenom utmaningen och komma ut på andra sidan, rustad och berikad av erfarenheten.  Att fotografera bröllop är ett enormt ansvar. Det är så många känsliga stunder, ovanliga platser, förändringar och utmaningar, under en och samma dag - och jag älskar just det. Jag älskar att komma nära och bilda relation, hjälpa till att trösta eller stötta. Det är inte alls att så att det handlar om att komma till ett bröllop för att knäppa några bilder. Nej, inte alls. Jag blir engagerad. Jag känner kärlek och delaktighet. Jag älskar att höra prästen välsigna paret och deras framtid. Gråter alla på festen pga brudens tal till sin man, så gör jag det med. Går en vintageklänning sönder precis innan vigsel så gäller det att lugna bruden, fixa fram ett sykit och planera om fotograferingen. Sommaren har också varit tuff då mitt andra bolag Fri kommunikation, Österlen AB har tagit fart och gjort att jobbet som bröllopsfotograf inte har varit det enda jag lägger fokus på. Lyxproblem som egenföretagare på landsbygd kanske? Ja, det är alldeles fantastiskt att företagen blomstrar, men det gör att jag måste vara noga med nästa säsongs planering av arbete. Bokningarna är igång och det blir bröllop i Halmstad, på Naxos, Grekland, på Ystads saltsjöbad, vid Mårten Pers på Österlen...

Bröllopsfotograf på Österlen
...tack för denna säsong. Inom de kommande veckorna kommer jag lägga upp bilder och inlägg från de bröllop som varit i augusti och september.
Bröllopsfotograf Rebecca Wallin på Österlen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln