Bröllopsfotograf på Österlen.

"Det var en så fin kontakt från början, redan vid första mötet kände vi att Rebecca var rätt för oss. Hon förstod precis vad vi var ute efter och hjälpte oss att utveckla de idéer vi hade. På bröllopsdagen kuskade vi runt Skillingetrakten i Rebeccas bil och besökte de platser vi valt tillsammans (plus en spontan utflykt i stilettklackar till en skogsglänta!). Med en kombination av fin aktiv coachning och kameran som varsamt iakttagande blick i bakgrunden blev bilderna precis så fina som vi hoppats - lekfulla och innerliga i vackra Österlenmiljöer med magiskt ljus. Tusen gånger tack för att du var med och gjorde vår dag så speciell!"
Fredrika & Mikael, brudpar 2015.

Det värmer. Det gör det verkligen. Tack Fredrika och Mikael för era fina ord. För mig var det också en alldeles speciell dag. Ni bjöd på er själva och hade verkligen kärleken och glädjen i fokus - lyx för alla bröllopsfotografer.
Att ni valde att gifta er på vackra Österlen och ha fotograferingen där jag alltid sprungit som barn var helt underbart för mig.
SÅ TACK!
Bröllopsfotograf på Österlen
Skillinge i bakgrunden på denna fina bröllopsfotografering på Österlen.
Skillinge i bakgrunden på denna fina bröllopsfotografering på Österlen.
weddingphotography by Rebecca Wallin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln