Österlen. Som arbetsplats och hem.

Österlen. Min plats på jorden. Där jag är mamma till våra fyra barn. En entreprenör med ett öppet hjärta som tror att det går, att tiden är mogen. Frilansfotograf med siktet inställt på äkthet. Bröllopsfotograf för brudpar från hela Sverige. En företagare som utmanas att tänka nytt, tänka tillsammans, tänka konst och skratt - mitt i allvaret. Fru till en man med ett hjärta av guld, som skapar konstverk genom röst och ackord. Danslärare till ungdomar som vill beröras, och själva beröra, uttrycka. Allt i en salig blandning. Det är mitt liv. Här & Nu.
Fragmentariskt. Varierande. I helhet.
Feel free to follow on INSTAGRAM .

Österlenljus. Min vän.
Österlenljus. Min vän.
Vardag.
Vardag.
Hemma med två av våra fyra barn.
Hemma med två av våra fyra barn.
Fri Kommunikation, Österlen AB
I kontakt med brudpar, Bröllop Österlen
I kontakt med brudpar, Bröllop Österlen
På uppdrag.
På uppdrag.
Tilde, min prao.
Tilde, min prao.
För inredningsreportage.
Från mitt skrivbord. Ateljé och blivande assistent Tilde.
Från mitt skrivbord. Ateljé och blivande assistent Tilde.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln