Stylad 20-tals plåtning på Österlen

Stylad 20-tals plåtning på Österlen, i festlokalen på Galleri Frideborg vid Gislöv. Jag började planera denna plåtning i januari och äntligen var det dags. Tillsammans med några utvalda medlemmar i nätverket Bröllop Österlen, fotograferade jag modellen Sara, tillsammans med Isak, Michelle och Minou. Alla kläder kommer från Torget 11 Vintage och secondhandbutik i Åhus. Hår & makeup gjordes av Annakarin Sjöberg och blommorna kommer från Elins blomsterglädje, Ystad. Ringar och örhängen är från Handelscompagniet i Simrishamn. Dekor och styling av lokal är gjord av 3Kubik. Jag, Rebecca Wallin Photography, står för styling och fotografering och jag är så glad för att ha möjlighet att få jobba tillsammans med så här duktiga och trevliga personer i nätverket.
Bröllop Österlen firar 1 år och det är med glädje som jag och min kollega Frida kan berätta att vi numera är ca 58 st olika företag som medlemmar. Vi vill underlätta för brudpar att hitta det de söker för sitt bröllop på Österlen. Detta är vår fjärde stylade plåtning.

www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
Bröllop på Österlen, 20 tal
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.bröllopösterlen.se/Rebecca Wallin
www.bröllopösterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.brolloposterlen.se/Rebecca Wallin
www.bröllopösterlen.se/Rebecca Wallin
www.bröllopösterlen.se/Rebecca Wallin
Teamet bakom.
Teamet bakom.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln