Vinnare av årets bröllopsfoto!

I lördags fick jag ta emot pris för Årets bröllopsfoto på Grandhotell i Stockholm. Tävlingen som heter Guldhjärtat anordnades av det exklusiva magasinet Lifestyle Wedding och det känns fantastiskt att denna bild från min barndomsstrand på Österlen fick vinna.
Bakgrunden till min vinnarbild. För det första - det är ett magiskt ögonblick och en stor kärleksförklaring från ovan då man som fotograf står ensam på en strand med ett brudpar, när regnmoln skingras och det kärleksyra paret blickar upp på himlen för att vara med om denna majstätiska regnbåge. De står mitt i den. De är förenade i den och jag byter snabbt utrustning och tänker att nu eller aldrig. Mitt 24 mm objektiv åker på kameran och där är den. Bilden. Jag älskar att paret är i sitt naturliga rörelsemönster och inte poserar. De upplever och jag fångar. Betraktrar. Dokumenterar.
Ödmjukt säger jag tack.
Rebecca Wallin Photography - bröllopsfotograf på Österlen.

Vinnare av Guldhjärtat - Årets bröllopsfoto 2016 - Rebecca Wallin
Vinnare av Guldhjärtat - Årets bröllopsfoto 2016 - Rebecca Wallin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln