Bröllopsfotograf på Österlen.

Dröm stort och dröm ofta.
Flera gånger om dagen tänker jag på hur tacksam jag är. För stora och små saker. Jag skulle vilja dela allt och visa världen hur jag tänker och känner. Samtidigt vill jag bevara, ha integritet och inte bara slänga ut alla känslor och funderingar. Det är en balansgång. På ett sätt transparent, och på ett annat återhållsam. Tror att det kan ha att göra med att jag lever min dröm öppet, att jag är mitt eget varumärke, utsätter mig för att känna i mitt yrke, för att ge mig ut och satsa. Misslyckas och tar nya tag. Försöker sätta ett värde på min kompetens, på mitt arbete, på det som faktiskt ligger så otroligt nära mig själv. Blir alltså lätt personligt. På gott och ont. Äkthet är viktigt för mig. Både i mina bilder, i mina relationer och i mina val. Lätt att dras med i den sociala mediesvängen och ge den vad den vill ha...men till slut känner i alla fall jag att det dränerar och känns klibbigt.
En del av min verksamhet riktar sig till brudpar. Jag har under det sista året jobbat hårt för att sätta ett värde på mitt sätt att fotografera, möta brudpar och på mitt sätt att paketera bröllopsbilderna. Det har gjort att jag sagt nej till många bröllopsförfrågningar. Jag har valt ut leverantörer med omsorg och på det sättet höjt både priser och kvalitet. Det känns modigt. Att vänta på brudparen som väljer just min bildstil, som kanske blivit rekommenderade av tidigare brudpar eller som hittat till mig på annat sätt.
Sitter och tittar igenom mina tidigare bröllop och fastnar på detta majbröllop på Österlen. Det symboliserar så mycket glädje, kärlek och hopp för mig. Rapsen stod i blom och sommaren låg framför. Dröm stort och dröm ofta.

Bröllopsfotograf, Österlen
Bröllopsfotograf, Österlen
Bröllopsfotograf, Österlen
Bröllopsfotograf, Österlen
Bröllopsfotograf, Österlen
Bröllopsfotograf, Österlen
Bröllopsfotograf, Österlen
Bröllopsfotograf, Österlen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln