Julstämning på tre olika sätt

Jag fotograferade ett julreportage i höstas, som mina vänner Frida och Sofia stylade. En skön mix av den traditionella julen, grafisk julgransdekoration och ett lekfullt sätt att klä julgranen på. Produkterna i reportaget är från Apotekarns i Simrishamn, Havsglas.se, Studio Amanda & Matilda och vintageporslin från Udda & jämt. Jag känner väl till det traditionella pyntet från släkten i Skillinge. Fina minnen. Vilken blir din favorit i år?
Vintageporslin, dukning, julinspiration
Jul, Rebecca Wallin photography
Klassisk jul
Jul, inspo
juldekoration, julkulor
Juldekoration
Inspiration från Apotekarns.se
Inspiration från Apotekarns.se
Lekfull jul
The Catch, Havsglas.se
Inspiration från Apotekarns.se i Simrishamn
Inspiration från Apotekarns.se i Simrishamn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln