Länge leve kärleken.

Länge leve kärleken. Ja, som bröllopsfotograf varar värmen från sommarens bröllop under många dagar på hösten också. Att spendera tid med de personer jag träffar under en dag på själva bröllopet är självklart, men jag upplever att jag fortstätter att umgås, hänga, lära känna brudparet genom mitt efterarbete vid datorn. Det är en noggran process att göra urval, redigera med den rätta känslan, skapa berättelsen i bilderna och slutligen producera album som ska vara under en livstid och gärna fler därefter. Omsorgen. Valen. Känslan. Det är lätt att ta sitt arbete personligt. För det ÄR personligt OCH proffesionellt. Är ni med? Det är så jag är. Så jag funkar. Att lägga in mitt hjärta i det jag gör. Att inte vara en maskin - utan ett hantverk.
Äntligen börjar detta verkligen slå igenom utåt och jag får många förfrågningar om bröllop där brudparet verkligen uppskattar detta hantverk. Det gör mig lycklig.
Rebecca Wallin Photography  - ÖSTERLEN.
Bröllopsfotogaf Österlen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln