Er bröllopsfotograf på Österlen 2016

November på Österlen, men tankarna går ofta mot vår, sommar och tidig höst 2016. Brudpar hör av sig och brudpar bokar mig att vara deras bröllopsfotograf. Det är en fin känsla. Att få vara historieberättare. En mycket fin känsla. Minns ett bröllop och jag skulle fotografera bruden i hennes sovrum på herrgården som de sov över på innan bröllopsdagen. På sängen, vid kudden skymtade jag ett kärleksbrev...från brudgum till brud. Så romantiskt och vackert. Nej, självklart läste jag det inte, men jag kände att det var min plikt att dokumentera det...i all sin enkelhet.
Är det så att ni fortfarande letar efter er bröllopsfotograf? Sänd mig ett mail och berätta om era drömmar. Låt dem slå in!
Bröllopsfotograf på Österlen - och resen av världen. Rebecca Wallin

Bröllopsfotograf Österlen, vintage

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln