Österlens första bröllopsmässa - bröllopösterlen.se

Österlens första bröllopsmässa - EVER. Igår arrangerade nätverket bröllopösterlen.se sin första bröllopsmässa. En strålande oktoberdag där besökarna kunde sitta utan jacka och äta kanelbulle och dricka kaffe. De rustika lokalerna i Spannstallet på Kronovalls vinslott gav en varm och personlig touch. Utställarna från nätverket bröllopösterlen.se var ca 30 stycken och de presenterades i de vackra program som min kära kollega och formgivare fridas grafiska har gjort, tillsammans med mig och mina bilder. Under dagen sjöng coverbandet Acousoft och den känslan de har...say no more.
Jag, som en av två av grundarna i detta  nätverk som vill lyfta företagarna på Österlen och samtidigt underlätta för brudparen, är så stolt över hur fort det gått. I januari lanserade vi hemsidan och nu är vi 50 st företag knutna som medlemmar. Och med egen bröllopsmässa på Österlen. Tack alla ni besökare som kom och tack till utställarna.
 

bröllopsmässa Österlen Kronovalls vinslott
Kiviks musteri Kronovalls vinslott bröllopsmässa bröllopösterlen.se
Acousoft bröllopösterlen.se bröllopsmässa Österlen
bröllopösterlen.se bröllopsmässa Kronovalls vinslott

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln