John-E och Ulrika Franzéns guldbröllop på Österlen

John-E och Ulrika Franzén, vilket kärlekspar! Den 10 juli var vi bjudna hem till konstnärsparet och deras gård i Östra Tommarp på Österlen. En fest, helt fantastik med massor av spännande människor i alla åldrar, levande musik av bandet Tennessee Drifters och helstekt gris på grillen. Jag fick förtroende att dokumentera festen och även alla gäster framför en fond på huset av det berömda verket The American gothic av Grant wood 1930. Festen hade temat "american lumberjack style" och det var en fröjd att spendera kvällen i hatt.
Hoppas bilderna förmedlar den kärlek som ett guldbröllop - 50 år som gifta, kan förmedla. John-E och Ulrika - Tack!

Foto: Rebecca Wallin. John-E Franzén, Ulrika Franzén, Österlen
Ulrika Franzén, Österlen
Ol'Mill bar, Österlen
John-E Franzén. Foto Rebecca Wallin
Jonathan Wallin
Tennessee Drifters
Fotograf Rebecca Wallin, Österlen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln