Fotografen på plats i Skillinge

Nyp mig i armen! Jag är med kontor och ateljé. I mitt älskade Skillinge. Högtidlig känsla att sätta nycklarna i låset och komma in i tomma lokaler, men ändå så fyllda av minnen och välbehag. Här sprang jag som liten, in för att säga hej till pappa Tor som satt och pratade högt i telefon och sålde hus. Och till mamma som med sitt stora leende fixade skylten, var ansiktet utåt på Mäklarna Ekström och Co och sedan drev sin egna massageverksamhet i dessa lokaler. Jag ser henne framför mig och det är en välsignelse och en gudagåva att få känna så.

Min bror John, som tillsammmans med Niklas äger och driver Johnhenric började sin verksamhet här och deras företag har fått vingar och lyft högt upp på affärshimmeln. Kontor på de bästa locations i storstäderna. I sommar har de en pop-up butik i Simrishamn.

Så, det är min tredje dag här och dagen är fylld med spännande möten. Först och främst ska jag packa ner sex stycken av mina tavlor i serien Österlen i mitt hjärta för att möta butiksägaren Fredric Strömberg som den 8 maj öppnar upp En bit av Österlen på Storgatan i Simrishamn. Det kommer fungera som ett showroom med några utvalda produkter från Österlen och jag är tacksam för att min konst ska hänga där och kunna köpas på plats, tillsammans med mina bokmärken och vykort i samma serie.

Dagen kom sedan innehålla möten med frisör från Kivik inför en plåtning med nätverket bröllopösterlen.se och ett företagsporträtt i Skillinge hamn, för en färgstart firma. Hoppas på klara färger och en fin eftermiddag. Det bästa är att jag kommer åka genom fält av gula rapsfält och jag har avsatt tid att kunna stanna...när jag vill.

Ateljé med havsutsikt. Skillinge, Österlen
Fotograf Rebecca Wallin, Skillinge. Ateljé och kontor vid hamnen.
Ateljén hos fotograf Rebecca Wallin, Skillinge
Österlen i mitt hjärta, av Rebecca Wallin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln