Drömbageriet på Österlen - lägg det på minnet

Jag och Agnes fick en supermysig stund tillsammans på Drömbageriet i Komstad idag. Jag har länge velat åka dit för att träffa ägarinnan Lotta och se hur hon har det. Idag, på väg till Kronovalls vinslott, där jag skulle reka inför bröllopsfotografering, åkte vi förbi. På hemvägen var det perfekt med tomatsoppa, bröd och gott kaffe med kardemummabulle. Agnes, trivdes så bra. Glad och verkade härma mig och Lotta när vi pratade. Som hon snackar nu, Agnes. Full fart framåt på golvet. Stanna till för att fika på Drömbageriet, om ni är på Österlen. Trädgården är helt fantastisk också! Men den hann jag inte plåta, då vi skulle vidare för att möta upp syskonen vid skolbuss och förskola.

Lunchpaus på Drömbageriet på Österlen. Rebecca Wallin
Drömbageriet på Österlen, fotograf Rebecca Wallin
Lotta bakar allt med äkta råvaror. Foto Rebecca Wallin
Komstad - Österlen
Drömbageriet Österlen - Fotograf Rebecca Wallin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln