Fotografering - Personporträtt i Skillinge, Österlen

Så jag gick en promenad med vagn och hund genom Skillinge och just denna vårdag bestämde jag mig för att stanna till. Stanna upp och göra det besök som jag blivit inbjuden till några veckor innan. Karin, en kär, gammal vän till mina föräldrar, boendes i ett av de allra mest klassiska fiskelägehusen precis framför hamnen, bjöd in mig på en kaffe. När jag och mina kusiner var små firades det en del nyårsaftnar i detta hus, med Trolle-Paul som trollade för oss med eld och kortlek. Jag minns det så - biljardbordet och hunden som vi gosade med. Det var så spännande i huset.
Ända sedan jag var tonåring och precis hade blivit förälskad i fotografering, har jag velat ta Karins porträtt. Denna vackra kvinna. 77 år gamal och med sprudlande ögon och stort leende. Därför känner jag mig hedrad att jag nu fått det tillfället och tagit det. En så mysig förmiddag det blev. God fika, en pratstund med Agnes, Jonathan, Karin och mig. Det är en alldeles fantastik stämning i huset. Stora brädor gjorda av gran, båtarna som inspiration och de vackra väggarna.
Här är Karin. Ett personportätt av Skillingefolket.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln