Gravidfotografering i rustik miljö, Mårten Pers Källa - Österlen

Gunnar och Vera mötte upp mig på Österlen i helgen. Vi möttes på förmiddagen och hade en timmes fotografering tillsammans. Location för plåtningen hade jag på det fantastiska ställe som heter Mårten Pers Bo. Det ligger mellan Skillinge och Brantevik på Österlen. Vi tog bilder i den rustika ladan, utomhus bland de gula vårblommorna, i den fantastiska korridoren och i den stora ladugårdsöppningen. Så inspirerande miljö och den passar mig så - jag älskar kontrasterna. Och mötet mellan det runda, lena och det karga, hårda. Tack Österlen för möjligheterna för denna location. Kolla in deras hemsida och boka rum i sommar - en fantastisk upplevelse. 

Snart möter jag Vera och hennes man igen - då med kameran tillsammans med en liten ny människa, i storstan. Men först måste jag dela några bilder från gravidfotograferingen. Känner ni känslan?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln