Nyföddfotografering med känsla, Simrishamn

Känslan är allt för mig som fotograf. Att förmedla en känsla. Som stannar kvar.
Jag känner mig tacksam. Priviligerad. Idag har jag fått vara med i en familj som nyss blivit tre. Få vara med i det rum, den bubbla, som uppstår när det lilla barnet kommer till en familj. Då alla känslor kan vara upp och ner. Tilltuffsad...trött...vaken....uppfylld och så...nytt.
Maria och Kristoffer med sin Elliot - 9 dagar gammal. En mycket förnöjsam pojke som lyssnade noga efter kamerans avtryckarljud och som tyckte om att ligga i mammas och pappas famn i februariljuset som vi fångade. Alla bilder är fotograferade i ett befintligt ljus, hemma hos familjen - det skapar ett lugn och det bygger jag mitt bildspråk på. Jag eftersträvar bilder av ett naturligt ljus med en äkta känsla. Nyföddfotografering i Simrishamn, februari 2015.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln