Bröllopsfeber i Skåne

Bröllopsfeber i Skåne, på bröllopsmässan på Slagthuset i Malmö. Jag var där och ställde ut tillsammans med min kollega Frida. Vi representerar varumärket bröllopösterlen.se som samlar allt det som brudpar kan tänkas behöva för ett bröllop på Österlen. Alla våra samarbetspartners finns på Österlen och det är det som är det fina - att vi lyfter fram landsbygden.
Vad gäller mitt arbete som bröllopsfotograf kändes det som en riktigt givande helg, med massor av nyfikna brudpar som kikade i min portfolio och tog del av mässerbjudanden. Hoppas på att höra från dem och boka in bröllopsfotograferingar i kalendern 2015, eller nästa år 2016, då många par var tidigt ute med sin bröllopsplanering.

 

Vår monter på Bröllopsfeber. Enkel och jordnära. Blommor från Blomsterkungen no one i Simrishamn. Våra aktörers tryckmaterial låg på en vacker gammal planka från Brantevik och logon är utfräst i tjocka härliga "pusselbitar".

Monterväggarna. En vägg som bjuder in till Österlen, bilderna tagna av mig och en vägg som visar bilder från vår rustika bröllopsplåtning i höstas. Snart är det dags för hela det reportaget att få visas upp i kulturtidningen påÖ  som kommer ut i påsk. Spännande!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln