Vykort och bokmärken från Österlen

Trycksaker. Ahh...Det är något alldeles speciellt när se och känna sina bilder på riktigt papper. Nu har mina bokmärken kommit med Österlenmotiv. Jag har tagit fram dem i en serie som heter Österlen i mitt hjärta, och de kommer finnas till försäljning på olika platser här på Österlen. Igår på Skillinge företagareförening och i nätverket Skillinge.com finns några potentiella återförsäljare. Spännande!

Just nu finns  det sex olika motiv på bokmärken, där det finns möljighet att skriva en hälsning på baksidan och skicka som vykort - ett mysigt format. Jag har också  tagit fram två vykort i klassiskt format, med motiv från Skillinge kapell och Skillinge hamn. Jag tycker själv att det är mysigt att köpa med sig något från sitt besök eller sin semester. Formgivningen har Fridas grafiska hjälpt mig med.

Jag och Frida laddar inför Bröllopsfeber på Slagthuset den 7-8 februari. Vi har gjort små goodie-bags med Österlen i;)


 

Bokmärke för den analoga boken/Österlenmotiv
Vykort från Skillinge

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln