Dop. Skillinge, På Österlen

Vår Agnes döptes idag och jag måste säga att jag älskar dop. Fjärde gången är det ju idag, då Agnes är yngst av våra fyra barn, och det känns så betydelsefullt och vackert varje gång. Dopet ägde rum i Skillinge missionshus, den församling som vi är med i och som vi tycker så mycket om. Agnes var så fin med sina stora öppna ögon som blickade ut över släkt och vänner. Hennes pappa sjöng "Du vet väl om att du är värdefull", och det var som om hon sög i sig ljud och ord så närvarande.  Storebror Noel hällde upp dopvattnet och Charlie observerade det hela. Till slut läste storebror Elliot en fantastiskt fin bön till sin syster. Så fint när hela familjen kan vara med och känna sig delaktiga. Agnes dop-präst, Christian Thorborg  var varm och Agnes kände sig säkert trygg, liksom vi andra gjorde med honom. Tack farmor Kerstin för att du läste och för de fina namnen du broderat på dopklänningen. Tack Ida för att du sydde klänningen för snart 9 år sedan. Tack alla som kom idag och för de jättefina presenterna. Tack alla som ber för vår familj. Kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln