Fotografier som fine-art print

Stunder att minnas.
Livet passerar. Fort. Dagar blir till veckor, till månader och en hel höst har passerat och det är jul. På Österlen är det härligt att vara. Här vill jag stanna bilen så fort jag är på väg någonstans, bara för att fånga ljuset, livet, det grå, alla skiftningar. På bilden ovan gjorde jag det. På väg till ett jobbmöte med min kollega Frida, med kameran i väskan, Agnes i sin bilstol. Inga bilar. Jag såg trädet, där utanför Gislöv. Så vackert. Jag stannar och fångar det. Nu finns det som en fine-art print på 30 * 40 cm. Det är helt fantastisk kvalitet på pappret.

Agnes är 4 månader idag. Precis som hennes kusin Inga. Igår var vi på dop i Malmö i den vackra kyrkan St.Pauli. Jättefint att ha familjen samlade i min brors och Marikas lägenhet. Självklart blev det en ny kusinbild på flickorna. På söndag är det Agnes tur, och det längtar vi till.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln