Så föddes tanken runt bröllopösterlen.se

Längesen jag satt här, och skrev för min egen verksamhets skull. Allt rullar på i en väldig fart. Ett nytt varumärke har fötts.

bröllopösterlen.se

Jag har burit denna idé sen i våras, innan flytten gick till Österlen. Som bröllopsfotograf sonderade jag terrängen på nätet och på bröllopsforum och insåg hur osammanhängande informationen är runt planering av bröllop på Österlen. Trots det är Österlen en fantastiskt bröllopsdestination som många väljer. Jag minns själv hur det var att planera vårt bröllop på distans, för elva år sedan. Vilken frisör är bra, var finns de? Lokal för bröllop med över 100 gäster? Vilken kyrka har det bästa ljuset? Vart ska alla våra gäster bo som kommer ner för att passa på att se mer av Österlen? Frågorna var många och jag tror att många brudpar känner igen sig. Många brudpar är också mycket medvetna och vill ha kvalitet och kanske ett speciellt tänk runt platsen, maten och blommorna.
För mig som återvändare till Österlen såg jag möjligheten att skapa en plattform runt begreppet bröllop och Österlen. Snabbt och lätt köpte jag domännamnet bröllopösterlen.se

Så gick flytten och Agnes, vår dotter och fjärde barn kom till oss i augusti. Jag stötte på formgivaren Frida på reklambyrån Fridas grafiska, som också födde barn vid den tiden och genom en bebis/mamma/fika blev det snabbt en sprudlande affärsfika. Frida nappade på min idé och vi började snart skissa på logotype och varumärke.

Känns oerhört kul att vara i startgroparna för något som känns som en klockren idé. Min vision om att få träffa många nya samarbetspartners, som jag hade när vi flyttade hit, slår verkligen in.


 

I tidningen "på Österlen" har jag skrivit en krönika, utifrån hur jag ser på begreppet Österlenbarn. Inför lanseringen av bröllopösterlen.se har vi arrangerat en brudfotografering i rustik miljö, där alla samarbetspartners är lokala aktörer som vi presenterar i tidningen på Österlen i påsk. En teaser kommer i vinternumret  - alla ni som följer mitt arbete utanför Österlen borde beställa en prenumeration av tidningen här;)
Det var oerhört kul att fotografera i detta team av människor. Jag hade en klar bild över vem jag skulle vilja ha som modell, så jag lyckades få ner Daniella Elenvik från Halmstad. Bröllop i rustik miljö, men med klassisk brud, med inspiration av vintage. Det blev fantastikst, men jag måste hålla i bilderna till vi publicerar reportaget. Ni kan få en känsla av fotograferingen på vår facebooksida www.facebook.com/brolloposterlen

Känner mig tacksam!

 

Bröllopsfotograf Rebecca Wallin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln