Tack september - vilka samarbeten du gett

Stor tacksamhet känner jag, tacksamhet för nya  människor i mitt liv som sprudlar av energi, idéer, visioner och möljligheter. Under månaden som gått har jag inlett ett samarbete med en annan entreprenör, som också har en liten vid sitt bröst. En tanke och affärsidé som jag burit med mig under en tid kommer alldeles strax att lanseras och det kommer bli grymt! Det är så coolt när man plötsligt sitter med likasinnade människor och det flödar av glädje och entusiasm, och en känsla att man känt varandra sedan länge tillbaka.

När jag och familjen bestämde oss för att flytta till Österlen och jag skulle få chansen att utveckla mitt företag, hade jag en förvissning om att träffa jodnära och möjligheternas människor. Det har jag gjort. Så, tack september - nu går vi in i oktober. Lansering och stort säljarbete väntar för mig och kollega i det nya projektet.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln