Brudpar - vilken stil har ni?

I detta inlägg vill jag prata lite om bröllopsbilderna och olika stilar på porträttbilderna. Paret som jag använder mig av är minst sagt en bra inspiration att utgå ifrån, då de är både romantiska som i filmens värld och vågar passa in i en mer tuff miljö. Jag älskar när brudpar vågar leka lite med sin porträttfotografering och just placera sig i en miljö som kanske inte är den klassiska och våga röra sig. Man ska bara komma ihåg att planera för en längre porträttfotografering då det är lätt att tiden drar iväg när man åker runt på olika platser. Vi hann precis i tid för vigsel... var på håret. Lite spänning får man räkna med. Passar kanske inte alla brudpar, men för er som vågar släppa lite på dagens planering och vill passa på att göra er porträttfotografering utöver det vanliga - då är det bara att köra. Här kommer lite bilder på vackra Cecilia & Robert.

.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar