Bröllopsplanering - maten

Ja, nu märker jag att det är många som har kommit igång med sin bröllopsplanering inför 2015. Det märks i de mail om prisförfrågningar jag får ifrån brudpar runt om i landet. Datum är satt, kanske har man bokat festlokal eller letat man fotograf först? Vilken ordning, vad är viktigt...viktigast för just er?

Inför en bröllopsplåtning tycker jag att det är superviktigt att gå igenom de önskemål som brudparet har. Vad ska dokumenteras, vilken typ av vigsel kommer det vara, ska alla gäster fotograferas enskilt eller i par, eller är det mingelbilder som önskas. Maten, dukningen och alla detaljer som brudparet lägger olika mycket tid och fokus på, vill man ha med det i sitt album?

Olika brudpar och olika val. Det är en av tjusningarna. Att hitta rätt kemi mellan brudpar och fotograf. Mycket ska dokumenteras och gärna utan att det märks för mycket.

Spännande tider för Er som planerar - ta en sak i taget och låt magkänslan få vara med.

Här kommer lite bilder på mat och dryck, från en bröllopsfest jag fotograferade i somras. En trädgårdsfest med superfräsch plockmat och läskande fläderbål.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln