People - fokus på porträtt

Jag älskar att fotografera människor och jag har plåtat så många...Så nu har jag gjort en ny sida där jag kommer presentera bildserier på dansare, konstnärer och andra spännande människor jag stött på genom mitt fotograferande. Klicka på rubriken People uppe till höger eller HÄR - för att se bilder på Cajsa.

Helgen var lugn. En febrik pojke, promenad ner till havet, och igår var vi på manifestation i Borrby som arrangerades av Österlens stödförening för flyktingar . Jonathan, min man var med och framförde tre låtar med gitarr. Träffade en kär vän som betytt mycket för mig inom dansen  - Österlens eldsjäl inom afrikansk dans och jazzdans. Jimmy Touré.

Ser fram emot en ny vecka.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln