Hur många har sagt JA till varandra?

Vilken sommar! Varma kvällar, många stranddagar och jag undrar hur många som sagt JA till varandra. Kan tänka mig att det finns många nyförlovade par där ute som nu går in i bröllopsplanering när sommaren börjar ta slut och semesterna är över. Blir det vinterbröllop, vår eller sommarbröllop? Kanske någon som tar tillfället i akt redan i höst? Spännande är det i alla fall att börja planera. Jag och min man firade 10 år som gifta detta året. 

Idag den 17 aug tänker jag visa några bilder som jag tog på ett vackert par på Kiviks hotell här nere på Österlen.
Grattis Tove & Daniel och hoppas ni haft ett fantastiskt fint första år som gifta!

Er Bröllopsfotograf Rebecca Wallin, Österlen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln