Agnes Kerstin Lena Wallin

Babylycka!
Fredagen den 8 aug kl 18.22 anlände vår dotter till vår familj. Agnes. Plötsligt var hon där. Så självklar i person och uppenbarelse. Med vakna stora ögon tar hon in oss, hör oss och bekantar sig med oss. Bilderna är från hennes första dygn, på Ystad BB. I rummet mitt emot föddes hennes kusin, på samma dag. Hon vägde 3648g och var 53 cm lång.

Allt gick så fantastisk fint den där fredagen och det är med glädje och tacksamhet som jag tänker tillbaka på den. Jag och Jonathan fick en dag i Ystad där vi åt lunch och fikade och promenerade gata upp och ner för att komma igång.

Hade stor förväntan på Ystad förlossning och BB och jag kan bara säga att det var ett fantastisk vistelse i lugn och ro och med personal som läste av oss perfekt.

Bubblan på BB och sen hem till Skillinge och tre mycket stolta och kärleksfulla pojkar. Och alla de där känslorna av eufori, bröst, lycka, känslighet för ljud, mys, trötthet och massor av känslor hos alla familjemedlemmar på samma gång - precis så det ska vara.

Första gången en stund vid datorn och här kommer några bilder.
TACK alla ni som gratulerat oss via instagram, facebook och sms!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln