Karl-Olof Ekström och skeppet Preussen, Skillinge

Konstnär, eldsjäl, Skillingekaraktär, flaskskeppsbyggare, min släkting och så mycket mer. Karl-Olof Ekström, Skillinge.

Ett sant nöje för mig att få porträttera honom och hans skapelse i Preussen, ett skepp i miniatyr med fem master och 48 segel. Nu står det färdigt och vi fångade det i Skillingeljuset härromkvällen då det inte var någon vind som kunde störa. Fantastiskt!
Jag och min man Jonthan hade precis firat vårt 10-års jubileum som gifta och ätit god middag på Skillinge Hamnkrog. Alltid tacksam för min mans kreativitet och sätt att lösa saker på när jag gör uppdrag, som denna kväll att rigga skeppet uppe på plankor på stenar...särskilt när fotografen är höggravid med några veckor kvar till födsel...

Skeppet Preussen ska skänkas vidare i augusti och jag återkommer med mer information om det. Karl-Olof är min pappa Tor Ekströms kusin.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln