Bröllopsfotograf med kärleken i centrum

Magi. Att fånga det lilla i det stora. Bevarandet av minnena, känslorna. Bröllopsdagen.
Det är fantastiskt med bröllop. När kärleken får vara i centrum. När den blir upphöjd till det största, precis som den alltid borde få vara.

Jag känner mig hedrad varje gång jag som fotograf får förtroendet att dokumentera bröllop. För mig handlar det om att skriva i bilder, skriva parets historia. Komma åt de stunder och ögonblick som får brudparet att rysa av välbehag när de får se resultatet.  Bilder som berör, för att stunderna är äkta. Personliga. Intima.

Fotograf Rebecca Wallin finns på plats på Österlen, Skåne. Men självklart åker jag till Er, var Ni än befinner Er - om ni vill att jag ska föreviga Ert bröllop!  Bilderna nedan är tagna på det mycket vackra paret Elin och Peter utanför Göteborg. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln