Glad Påsk!

Sköna dagar fyllda med möten. Möten med människor som vi inte hinner se så ofta, då livspusslet sätter upp sina hinder - men möten som håller länge.

Imorgon åker vi på semester till solen, hela familjen. Blir som en present för oss alla, så vi riktigt boostar upp oss till allt som komma skall. Både stor flytt ner till Skåne och Österlen, men även tillökningen i syskonskaran som landar i augusti.

Jag känner mig så pigg och stark, och kan själv inte förstå att det är fjärde graviditeten. Är i slutet av vecka 24. Det sparkas och hålls ett välsignat liv där inne i det varma och trygga.

Förra veckan var jag nere på Österlen och Skillinge och gick igenom gamla grejor från vårt barndomshem med mina tre syskon. Jag plockade upp två av syskonen i Lund och förstå den lyckokänslan som innfann sig då jag var tvungen att stanna bilen och plocka upp kameran för att känna känslan av mitt nya "kontor" - magiska Österlen....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln