Underbar fotobok ingår i bröllopspaketen

Den stora dagen har passerat och kvar återstår en framtid tillsammans, som jag hoppas blir fantastisk.
Minnena från dagen är många och ett fint sätt att bevara dem är först och främst att ni anlitat en professionell fotograf som verkligen har förmågan att känna in er dag och fånga den!
Sen har vi självklart dagen då ni får hem era bilder och speciellt fotoboken som kommer överraska er med känslor och charm.

Jag samarbetar med en leverantör inom fotoböcker som jag tycker förmedlar känslan av en stilfull,  vacker och personlig design. Välgjorda och snygga fotoböcker med lyxigt och tjockt fotopapper som kommer hålla för mycket bläddrande. De har "lay-flat" bindning vilket betyder att uppslagen blir helt plana så det går att placera bilder över hela uppslaget utan att de försvinner i bindningen! Då det är jag som fotograf som designar innehållet och omslaget dem känner jag väl till vilken speciell känsla som infann sig på bröllopet, och försöker alltid få den att stämma med de fotografier som presenteras i fotoboken.

I varje bröllopsbokning jag gör ingår det en fotobok. Storlek och antal uppslag varierar på storleken av fotouppdrag som jag är bokad för.

Boken som presenteras här nedan är i måttet 28 * 28 cm och är matt hardcover.
En rolig bonus till medverkande på bröllopet kan vara att göra små kvadratiska bröllopsböcker i storlek 9*9 cm som man ger bort som presenter. Eller varför inte i måtten 19*19.
Fint med kvadriskt omslag, då med personlig bild från er bröllopsdag och med en text som matchar era inbjudningskort eller programblad.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln