Vi flyttar till Österlen!

Sommaren 2014 går flytten från Halmstad till Skillinge, på Österlen. Ett beslut som vi länge funderat på och haft i våra hjärtan...och som nu ska bli verklighet.
Ett beslut som är spännande, men som livsförändring ofta innebär - också skrämmande. Tufft på många sätt att lämna ett älskat hem, vänner och släkt i Halmstad. Ett jobb som jag älskar och som varit så berikande på Sturegymnasiets dansprogram. Samtidigt väntar nya möten och stora utmaningar i yrkeslivet då jag ska få chansen att så småningom satsa helt och fullt på Beccasin.se som fotograf.

För snart tio år sen flyttade jag till min älskade Jonathan och Halmstad och nu följer han med mig vidare till mina hemtrakter på fiskeläget Skillinge. Jag flyttade redan som 16-åring hemifrån för att utbilda mig till dansare och följa min dröm inom både dans och foto. Att ta steget till att vara egen företagare på heltid är en utmaning, minst sagt. Men tack vare att Beccasin.se har fått gro till sig och jag sakta men säkert utökat min kundkrets och nätverk ner mot Österlen har också uppdragen kommit att öka.

Österlen är en spännande plats för företagsamhet och även för konstnärligt utbyte. Jag upplever att det finns utrymme och luft för att växa och vara. En plats där brudpar från hela landet väljer att gifta sig, åker för att titta på konst, turista på alla de mysiga bed and breakfast som finns och för att vila och uppleva det fantastiska ljus som Österlen är känt för.

Jag har alltid varit präglad av Österlen och det blir mer och mer tydligt hur Österlen kallar...

Så, jag hoppas ni hänger med oss på vår utmaning, här på bloggen eller på Beccasin.se - Fotograf Rebecca Wallin på facebook. Gilla gärna sidan, det betyder mycket för min marknadsföring;)

Alla studenter! Snart är det dags för årets studentfotograferingstävling - håll utkik.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln