Vinterbröllop på Österlen

Förra helgen kom vintern till Österlen och det skulle innebära ett vitt vinterbröllop i Brösarp. Jag blev anlitad av Brösarps Gästgifveri och Spa, att dokumentera deras verksamhet. Det var en alldeles speciell dag, då en av de två krögarna faktiskt skulle gifta sig. Hanna gifte sig med Pontus i Brösarps kyrka, och mingel hölls i Bengtemölla, en fantastisk plats 2 km från byn. Och kvällens middag skulle självklart avnjutas på Gästgifveriet. Som fotograf får man ta tillfället i akt och hälsa på inne hos de fantastiska kockarna, och fick äran att käka upp den goda förrätten efter att den förevigats. Jordärtskockssoppa...så gott den smakade. Känner mig välsignad över ett jobb som detta, alla de fina människor som jag får träffa och samarbeta med.
Brösarps Gästgifveri och Spa är ett mycket etablerat och genuint ställe på Österlen, med mycket gott rykte. Ser fram emot att bilderna kommer till användning i olika kampanjer och hemsidor. Förhoppningsvis kommer de även att publiceras i repotageform i diverse bröllopsmagasin framöver. Jag lovar att berätta när det blir aktuellt!

Här kommer ett liten smakprov från dagen...

Krögare Hanna, i köket

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln