Höst i paradiset - Österlen

Laddat batterierna på sköna Österlen över helgen. I fredags när arbetsdagen var slut vid fyra tänkte jag för mig själv, om det kommer kännas lönt att sätta oss i bilen i drygt 2,5 timme sent på eftermiddagen och hinna med att landa mentalt under helgen... Det var så lönt. Pappa hade ordnat med räkor på fredagskvällen och resten av helgen bestod av möten med mina fina syskon och kusiner och deras familjer. Strålande septembervärme och goda äpplen. Charlie som springer fritt i morfars trappor och Elliot och Noel som får leka och spela fotboll med de vuxna.
På söndagen innan vi åkte norrut igen avslutade vi med en fika på Bakagården, som ligger vid kustvägen mellan Skillinge och Ystad. Där sitter man i ett växthus och äter och i trädgården kan barnen leka.
Med från Österlen och pappas hus i Skillinge, fick vi en massa äpplen. Så nu ska det avnjutas nybakade äppelmuffins.
Hoppas det blir en bra vecka!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln