Personliga bröllopsbilder

Simone och Tobias, i augusti. Ja, nu ligger det ca 150 st bilder att välja i från. Nu är det deras tur att välja sina favoriter. De har köpt ett paket som innehåller 80 st högupplösta bilder och en förtoring på canvas i stl 50 * 70 cm. De äger sedan rätten att använda bilderna precis som de vill, de behöver alltså inte gå via mig som fotograf för att göra fler förstoringar eller fotoböcker, (om de inte vill alltså;) ...) Jag tycker det känns viktigt för brudparen, att de ska känna att de har många vackra, personliga bilder från deras dag.

Slutade lite tidigare idag från jobbet och har njutit av att vara med familjen. Ikväll blev det god kycklinggratäng med blomkålsris till middag. Har även testat att göra ett fröknäcke, som jag tänkte pausa med nu. Ha en jättebra kväll alla!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln