Titta in i brudparets urvalssida!

Går ni i giftastankar eller har ni kanske redan bokat mig som er fotograf inför nästa års bröllopssäsong? Följ denna länk och se hur Tove och Daniels urvalssida ser ut. Den har varit privat för dem, och har endast öppnats genom deras lösenord. Nu har de valt ut sina bilder och jag väljer att dela med mig av den som ett exempel på hur det kan se ut.
Nu ska det beställas bilder, canvas och ladda ett usb (graverat med Beccasin.se-logotypen) fullt av både små och högupplösta bilder. De små är med min logotyp och de är lätta att dela genom mail och på webb, om man så önskar. De stora använder man som kund fritt och äger rätten att göra vad man önskar med filerna. Inför 2014 kommer jag även ha med tjänsten att producera en exklusiv fotobok av bröllopsdagen, i de stora heldagspaketen. Så värt att ha!

I eftermiddags har jag och Marie hållt till på Galleri 70 och hängt vår konst. Underbart att få dela väggar med en sådan fantastisk konstnär som henne. Är ni nyfikna på Maries konst? Kolla in hennes hemsida genom att klicka här.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln