Offerter, fakturor och urval - Bröllopsfotograf Halmstad!

Kvällsarbete. Timmarna framför datorn på kvällen är komplement till de fysiska danslektionerna under dagen.
Denna kväll har det blivit samtal om bröllopsfotograferingspriser och utskick av offerter för de mail jag fått på förfrågningar under dagen. Härligt med stort intresse!

Spännande vecka med starkSKÖR - min utställning på Galleri 70 i Halmstad, tillsammans med Marie Gerhardsdotter Bloemer. Jag ställer ut fotokonst och den känslan att få se sina verk hos Tavlans inramning härromdagen är fantastisk. För mig är det så lustfyllt och betydelsefullt att få göra denna utställning. I kontrast till alla uppdrag jag gör för bildarkiv och alla underbara uppdrag för kunder - är det viktigt att få verka utifrån mitt konstnärliga och korniga perspektiv. Där inte skärpan i bilden är det mest väsentliga, utan känslan som bilden förmedlar. Vad säger den? Vad berör den hos betraktaren? Varför berör den?
Så kom, kom på vernissage och ta dig till Galleri 70 på Skepparegatan 70 i Halmstad, efter jobbet på fredag mellan kl 16-19.

 

Vackra paret Tove och Daniel.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln