Lustfyllt arbete!

Ja, det är precis vad det är. Återigen vill jag betona det fina med att fotografera brudpar och sedan spendera tid framför datorn och vara kreativ, sätta mer prägel på bilderna och på någon sätt lära känna personerna på bild. Även fast jag bara träffat dem vid deras bröllopsdag. Den kontakt man behöver få över de få timmarna, visar sig verkligen i efterhand. Ögonen och kroppshållningen avslöjar, och även relationen till varandra. Det spelar absolut ingen roll om ljuset är perfekt och skärpan ligger där den ska, om inte det personliga mötet mellan fotograf och de porträtterade stämmer. Det är därför jag sitter här och ler med hjärtat. Tove och Daniel - ni är så fina! Jag har publicerat ett litet antal porträttbilder ikväll. Följ länken.

Kul att det strömmar in prisförfrågningar på bröllopsfotografering inför 2014!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln