Spännande terminsstart

Inte konstigt att min hjärna gått på högvarv några sena kvällar i rad...på ett postitivt sätt. Det är så många spännande saker som händer nu! Utställningen starkSKÖR, tillsammans med min konstnärsvän Marie är under produktion och affischen är gjord och ska i tryck i dagarna. På vår semester fick jag en stund för mig själv efter jag nattat barnen, och då skapades koreografin "Skogen", utanför stugan och det var ett spontant och lustfyllt möte mellan skog, dans och en iPad. Valde att dela den på Vimeo, för att visa på hur fritt konst och skapande kan vara.

Idag återvände jag till mitt arbete på Sturegymnasiet, som danslärare. Föräldraledigheten med barnen är slut och jag lämnar över stafettpinnen till min fina make. Passande då vår fjärde tillökning familjen, i form av valpen Tyra, anlände igår. Med förväntan på ett bra läsår med massor av ungdomar som jag ska få möta och fina kollegor att sambarbeta med, kommer hösten bli kanon.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln