Stjärnan på Stjärnarp

Porträttfoto på Gry, utanför mamma Maries ateljé i Stjärnarp, Halmstad. Kreativ, målmedveten och innerlig tjej som vi är glada att få känna och ha som vän. När jag och Marie planerar utställningen som vi ska ha tillsammans i september, leker barnen. Gry har fått en liten Frans i huset och den kattungen gjorde mina pojkar lyckliga. Charlie var överförtjust i både honom och hunden Kelly. Ska bli så underbart att få hem Tyra, vår svarta jaktlabrador som vi hämtar om två veckor! Särskilt när vi ser hur våra barn verkar älska djur allihop.

Skön söndag idag med gudstjänst på Kornhill, en tripp till Riccardos glassbar, Mjellby konstgård för att se Man Rays verk och dopp i Grötvik. Vilken värme!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln