Mitt hjärtas kärlek

Min familj. Mina fina pojkar. Elliot, Noel, Charlie och självklart Jonathan. Blir varm i hjärtat när jag går igenom bilderna från gårdagens enkla utflykt. Elliots fantastiska ögon, Noels nyfunna kärlek till kameran som jag hittade till dem på loppis och Charlies entustiasm över glassen på torget.

Idag har varit en riktigt lugn och skön dag. Blev inte stressade över att dra till stranden i morse när det var varmt och solen sken, utan vi gick upp på berget och plockade hallon. Jag och Charlie hade spanat in dem i går morse på joggingturen med vagnen, och nu drog jag med alla upp på jakt. Riktigt lyckat med mer ärn 1,5 liter hallon. Jonathan gick upp till jobbet på barnkliniken efter lunch, då gjorde vi både paj och muffins av det vi plockat.
Kvällsdop blev det på Frösakull med grannfamiljen och den kön vi mötte av bilar på väg ut, var inte nådig...

Instagrambilderna skvallrar om dagens hallonplockning. @rebeccabeccasin ser ni det på.
Ha en bra helg!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln