Grattis Älskling!

Gissa om jag och killarna varit extra förväntansfulla inför Jonathans födelsedag detta år?? Vi har burit hemligheten om att en liten svart labradorvalp ska bli vår. Så imorse, lämnade vi över en skattkarta som visade vägen till Vinslöv, utanför Hässleholm och i nästa paket fanns en bild på henne. Jag hade bokat tid med uppfödaren så vi gav oss iväg. Såå perfekt hon kändes. Bara tre och en halv vecka gammal och nyfiken, nätt och fin. Killarna var euforiska. Så Jonathans pappaledighet som börjar i höst, blir även för henne;) Den 11:e augusti hämtar vi hem henne. Ikväll pratas det hundnamn med grannarna och snart blir det tårta.

På vägen hem från uppfödaren drog vi förbi Mellbystrand och jag blev så förvånad över att man faktiskt åker ner med bilen (!) Utlandskänsla, verkligen. Skön känsla att hoppa i badet.

Grattis Jonathan på 35- års dagen! Kärlek i överflöd.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln