Sommartider hej, hej!

Ahh...
Så gott för kroppen att få värme och sol. Eller hur? Vi behöver det verkligen, boosta oss med sköna dagar inför höst och skolstarter. Idag fick jag en underbar kombination av hård dansträning i tre timmar och sen våga ge sig iväg med familjen trots moln, för att möta ett blått hav och en himmel som sprack upp i rätt tid. Tjuvahålan, nära Tylösand är en bra plats när det finns risk för vind, där ligger man i en gryta och njuter av bad från bryggan.

Bilderna idag är från gårdagen. Den spenderades i S. Ljunga hos min bästa vän och hennes två barn. Tog lite porträttbilder på Noomi, 10 mån och fångade barnen i leken. Underbar plats att vara på, det har jag skrivit varje gång i bloggen...men just kombinationen av ren och bra mat, djupa samtal om livet, samtidigt som vi ror iland fem barn tillsammans. Härlig vänskap som varat i mer än halva livet nu. Vi känner varandra sedan vi flyttade som femtonåringar till Halmstad, för att börja vår väg till dansare. Sedan har våra liv gått parallellt  med varandra och vår vänskap fördjupas hela tiden. Bless you LindaMaria! Tack för att du är en sån god lyssnare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln