Astrid Lindgren - vilken hjältinna!

Våra två dagar på Astrid Lindgrens värld i bilder. Sannerligen, vilken storyteller hon var! Bröderna Lejonhjärta och Mattisborgen var bäst tyckte barnen, och Emil i Katthult. Jonathan var helt salig av de fantastiska musikerna som vandrade runt och gav föreställningar, riktigt duktiga! Charlie gillade bäst att själv kunna öppna grinden in till gården i Bullerbyn...
Lite dimmiga ögon på barnen visade sig vara feber och förkylning, så det blev en tidig kväll i stugan efter lite mysfika. Vi hade däremot tur med vädret, 20 grader och sol, vilket var skönt då alla föreställningar är utomhus.

I ett dygn framöver är vi sexbarnsföräldrar då vi passar grannflickorna. Grannparet firar 10 årsbröllopsdag på Mallorca, unnar dem all vila och glädje! Så, snart taco och fredagsmys.

Ha en bra helg!
 

Bästisarna Noel och Olivia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln