Beccasin.se on the road

Ensam i soffan men med sociala medier som uppdateras och utforskas. Twitter får vara med på bloggen igen (fanns ett önskemål från en duktig it-man;)

En intensiv dag med många trevligheter. Äntligen bestämde jag mig för att stripa vår Fiat Freemont och både jag och Jonathan är nöjda med resultatet. Snyggt med silver på den vita bilen. Vår ettåring har fått sina vaccinationssprutor och jag hann inom Sturegymnasiet för att hämta min nya iPad inför höstens terminsstart på dansinriktningen på det Estetiska programmet. Bröllopsförfrågningar inför både sommaren 2013 och 2014 kommer in lite varje dag. Kul att ni hittar till min hemsida!

Min fina vän LindaMaria och hennes familj har varit här och grillat och umgåtts. Det var fullt upp och jag hade, tro det eller ej, inte en chans att ta upp kameran och föreviga...Rätt skönt att bara vara i nuet.

På instagram finns dock en bild på bilen och på loggan och där anar man även takboxen inför sommarens roligheter.

Sov gott!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln