#bergsgatanskollektiv

Gött med grannar. Goda grannar. Heldagar tillsammans har det blivit alldeles för lite på sista tiden, p g g våra olika jobb/studie/livssitutioner, men så härlig det är när vi får till dagarna. Vi bor ju på samma adress, men i två olika hushåll...men med samma innergård, bastu och garageplats. Detta året satsar vi på utemiljön och idag blev det grävning och bygge av sandlåda, åka till tippen med skräp och måla staketet i rött. Min uppgift var att hålla reda på barnen, sex st och fixa fika och mat. Tyvärr var vi tvungna att avbryta målandet för regnväder, men så snyggt det blir! Barnen somnar nu och vi ska äta ost och dricka lite vin...och jag tror nog att vi målar vidare lite till...Varmt och skönt ute. Ha en skön kväll och en fin söndag imorgon.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln