...bilder i vardagen

Vilken sommardag idag! Här i Halmstad har det varit en kanondag och jag och barnen var på simstadion, Brottet, i förmiddags. Det blir många dagar där i sommar, och jag ska försöka få loss lite egentid och simma en tidig morgon snart. Det är så underbart att simma under bar himmel.

Härromdagen var jag och barnen och träffade fina Sofia igen. Hon visade oss en superbra lekplats vid havet, vid Grötvik...eller Stenhuggeriet...Mitt i gungande och lek, öppnade sig himmeln för ett skyfall och vi tog skygg under ett lekskepp. Hagel och regn. Mysigt under skydd hade vi, för att sen dra ner till den lååånga bryggan ut i havet. Älskar mitt vidvinkelobjektiv vid de tillfällen. Nikon, 24 mm med 1,4 i bländare, för er som är intresserade. Det har varit mitt drömglugg länge och sen någon månad tillbaka finns det i Beccasin.ses ägor. Bröllopsbilden i förra inlägget är taget med den gluggen med.


 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln