Österlen och bröllopsfotografering

Så kul att plåta fina Ida och Henrik i helgen! Ja, man kan inte annat att älska jobbet som fotograf. Tacksam att få möjligheten att dokumentera och närvara under en sådan viktig dag i två människors liv.

Hela min familj åkte ner till Skillinge, Österlen i fredags. Hela natten öste regnet ner...för att ta paus under dagen, och sen börja natten till söndagen igen. Glory. Så själva dagen var så fin och rapsfälten fick lysa gula. Min kära pappa ställde upp som barnvakt till alla tre pojkar, under hela dagen och även på kvällen. En sån fantastisk barnvakt! Charlie, knappt ett år och älskar sin morfars närvaro. Helt trygg och glad under hela dagen, och somnade gott till hans vaggvisa på kvällen. Elliot och Noel hade verkligen sett fram emot denna dagen de med.

Fotograferingen gick superbra. Jag har valt ut en del bilder och lagt dem i en egen länk. Varsågoda att titta! Det kommer fler, även inifrån vigseln i dagarna.

Henrik och Ida, TACK för Ert förtroende!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln