Kanske en barnporträttstävling?

Imorgon bär det av mot Östelen över helgen. Denna gång genom att Beccasin.se är bokad som bröllopsfotograf. Alltid härligt med bröllop! Jag älskar att närvara under den speciella dagen, så mycket känslor, värme, kanske nervositet, förväntan och lättnad. Kameraväskan är packad, gluggarna polerade, batterier fulla och minneskorten tomma. Here we go.

Fastnade framför datorn och jobbade klart med bilderna på fina Selma och Svante. Finns så många fina porträtt! Nu ska de iväg till deras stolta föräldrar.

Kul att idag dra vinnaren till studentfotograferingstävlingen! Jag kanske får anordna fler tävlingar...nästa gång en barnporträttstävling kanske? Skulle ni tycka det var intressant? Hör gärna av er i kommentarsfältet nedan om det finns intresse, så ordnar jag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln